Makelaardij Van den Berg
Makelaardij Van den Berg

Gratis waardebepaling

Een waardebepaling van je huis kan je helpen bij het maken van grote levensbeslissingen. Overweeg je bijvoorbeeld jouw huis te verkopen? Of denk je na over een verbouwing en wil je misschien de hypotheek oversluiten? Een realistische waardebepaling helpt je om een gefundeerde beslissing te nemen. Dit is vooral belangrijk in een snel veranderende markt, waar de waarde van jouw woning anders kan zijn dan je verwacht.

Waarom kiezen voor onze waardebepaling?

Een waardebepaling van jouw huis kan je helpen om te bepalen of het nu een geschikt moment is om te verkopen, te verhuizen of te investeren in jouw huidige koopwoning. Met onze deskundige makelaars en een duidelijk 3 stappen proces, ben je verzekerd van een accurate en betrouwbare schatting van de waarde van jouw woning.

Neem vandaag nog contact op om jouw gratis waardebepaling te starten en zet de eerste stap naar een toekomst. Onze waardebepaling is niet alleen gratis, maar wordt ook uitgevoerd door deskundige makelaars die bekend zijn met de vastgoedmarkt in de Hoeksche Waard. Of je nu simpelweg nieuwsgierig bent naar de waarde van jouw huis of serieuze verkoopplannen hebt, wij staan klaar om je met raad en daad bij te staan.

Neem contact op

Onze gratis waardebepaling verloopt in drie eenvoudige stappen:

Bel vandaag nog naar 0186 649090 om een afspraak in te plannen of vul het contactformulier hieronder in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op. Vergeet niet de verplichte velden (aangegeven met een *) in te vullen. Wij staan klaar om je te helpen bij het verkrijgen van een realistische waarde van je woning en om je te begeleiden bij een succesvolle verkoopervaring.

Naar het formulier
Stap 1: Afspraak inplannen

Bel ons of vul het online contactformulier in. Zorg ervoor dat je alle verplichte velden invult. Ons team neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. In veel gevallen is het mogelijk om op dezelfde dag nog een afspraak te maken.

Stap 2: Rondleiding

Tijdens de afspraak komt één van onze ervaren makelaars, Bianca of Tanja, persoonlijk langs voor een rondleiding door jouw woning. Zij nemen ongeveer een uur de tijd om alle aspecten van jouw huis te beoordelen en luisteren aandachtig naar eventuele bijzonderheden en jouw persoonlijke wensen.

Stap 3: De waardebepaling

Binnen één werkdag na de afspraak ontvang je een uitgebreide terugkoppeling met de geschatte waarde van jouw woning. Mocht je concrete verkoopplannen hebben, dan voorzien wij je tevens van advies over de vraagprijs en de optimale verkoopstrategie. Wij bieden ook tips voor het presenteren van jouw woning om een zo goed mogelijk verkoopresultaat te bereiken.

Neem direct contact op!

Neem contact op

Neem direct contact op!